Jelovnik
Hladna predjela
-
Burrata
Burrata sa konfit čerijem i čipsom od pesta
-
Lotus Ember Carpaccio
Dimljena ćuretina sa ljutkastim sečuan sosom, mariniranim krastavcem i kikirikijem
-
Passion Paté
Pašteta od pačije džigerice sa chatnijem od ananasa, jabuke i karamelizovanog lešnika
-
Gambori u citrus sosu
Gambori kuvani na pari sa osvežavajućim citrusnim sosom
-
Kagoshima Tataki
Wagyu striploin Kagoshima A5 mariniran u domaćem ponzu sosu, sa gomom i crnim tartufom
-
Brancin Carpaccio
Tanki slajsevi brancina u citrus halapenjo sosu
-
Tatar
Tradicionalni tatar od telećeg filea blago prodimljen sa pomfritom i domaćim tostom
-
Cvekla
Carpaccio od cvekle sa musom od kozijeg sira i kupinom
Salate
-
Rafano
Baby miks salata, karamelizovani lešnik, edamame, marinirana tikvica, kinoa i dresing od rena i jogurta
-
Cezar
Cezar salata sa baby romanom, mesnatom slaninom i Grana Padanom
-
Iceberg Mascarpone
Grilovani iceberg u mascarpone krem sosu sa grčkom fetom i začinskim biljem
-
Misato
Salata u susam dresingu sa misato rotkvom
Opciono:
Piletina
Biftek
Gambori
Topla predjela
-
Umami
Sotirane lisičarke na puteru sa žumancetom na pari i demiglas sosom
-
Gibanica Biftek
Gibanica od domaćih kora sa biftekom i vrganjima na kiselom mleku
-
Curry Karfiol
Pečeni karfiol u puteru sa kari sosom i orašastim plodovima
-
Fuego
Kesadilje sa teletinom i tartufima, grilovanim padron paprikama i čimičuri sosom
Supe i čorbe
Paste i rižota
Glavna jela
-
Pola pileta
Grilovano pola pileta bez kostiju sa limun puter sosom
-
Orange Duck
Konfitirani pačjiji batak sa pireom od šargarepe u pomorandža sosu
-
Bečka Twist
Teleća bečka šnicla zapečena sa pirotskim Đubek sirom i tartar sosom
-
Burger
Black angus burger u bavarskim zemičkama sa smokey sosom i tartufima
-
Turnedo
Biftek medaljoni sa raviolama punjenim cacio e peppe sosom
-
Beef Stroganoff
Sote Stroganof na naš način, sa miksom pečuraka kiselim krastavcima i rosti krompirom
-
12 sati
Juneći obrazi sa kremastom maskarpone palentom
-
Fritto Calamari
Pržene lignje sa aioli sosom
-
Brancin Burro bianco
Grilovani stek divljeg brancina
-
Gurmanska
Gurmanska pljeskavica od junećeg mesa, ljute paprike i Đubek sira
Stekovi
Prilozi
-
Pire krompir sa tartufima
Pire od „la rate“ krompira saa puterom i svežim rendanim tartufima
-
Pire krompir
Pire od „la rate“ krompira sa puterom
-
Domaći pomfrit
Duplo hrskavi grčki Agria krompir
-
Brokolini
Grilovani brokolini sa maslinovim uljem i pikantnim romesko sosom
-
Maiz Dorado
Paljeni kukuruz u krem parmezan sosu sa kajenskim začinom
-
Spanać alla crème 2.0
Kremasti spanać sa vrganjima
Dezerti
-
Rum baba
Brioš testo natopljeno sirupom od ruma i vanile glazirano kajsijom sa sorbeom od kajsije i lavande
-
Ana Pavlova
Meringa sa mascarpone kremom, sorbeom od maline i sosom od maline
-
Azteca
Mus od mlečne čokolade i đanduje sa hrskavim insertom i sladoledom od vanile
-
Cherry Mille Feuille
Hrskava kora sa kremom od vanile i maskarponea, gelom od višnje i karamelom
-
Sladoled
Domaći sladoled sa prelivom od Guanaja čokolade